maatwerk in hospitality concepten

• Openingen, vakbeurzen, bijeenkomsten

• Workshops

• Presentaties

• Trainingen voor uw medewerkers

• Advies

HOSPITALITY WORKSHOP

Een op de praktijk van de cliënt afgestemde workshop bestaand uit twee dagdelen met een mix van uitleg en presentatie en praktische oefeningen en cases. Tussen de dagdelen zit een periode om het aangeleerde in de praktijk te brengen en tijdens het tweede dagdeel verder uit te diepen.

HOSPITALITY advies

Zowel op individueel niveau als aan bijvoorbeeld MT-teams wordt advies gegeven over hoe de gastvrijheid in de betreffende organisatie naar een hoger plan geholpen kan worden. Aan dit adviesgesprek kan een praktijkoriëntatie voorafgaan.

gastvrouw op beurzen en evenementen

Gasten en/of klanten ontvangen op beurzen of evenementen. Maar ook aanspreken van leads op beurzen, de verzorging van de stand en verdere ondersteuning. U kunt het met een gerust gevoel aan mij overlaten en u concentreren op uw klanten. Samen de beurs of een evenement tot een succes maken is het credo van deze activiteit.

personal hospitality assistent

Staat u voor een belangrijke bespreking en is er ondersteuning gewenst dan kan ik uw rechterhand zijn zodat u zich op de kern van de zaak kunt concentreren. Samen zorgen we ervoor dat úw bespreking van begin tot eind soepel verloopt.

hospitality presentaties

Juist in een tijd van meer en meer digitale contacten kan menselijke gastvrijheid veel opleveren. Een presentatie die u een beeld geeft over Hospitality / Gastvrijheid anno nu.

BUSINESS ETIQUETTE PRESENTATIES & WORKSHOPS

Een maatwerk-programma dat volledig qua tijd en programmaonderdelen wordt afgestemd op de wensen van de opdrachtgever. Afgestemd op de profit sector. Voor alle concepten is een infosheet beschikbaar welke ik u op verzoek graag toestuur.